[Adduser-devel] Bug#483436: marked as done ([adduser] [l10n] swedish, not fuzzy)

Debian Bug Tracking System owner at bugs.debian.org
Fri Jun 6 02:39:46 UTC 2008

Your message dated Fri, 06 Jun 2008 01:17:03 +0000
with message-id <E1K4QZj-0002ev-0g at ries.debian.org>
and subject line Bug#483436: fixed in adduser 3.108
has caused the Debian Bug report #483436,
regarding [adduser] [l10n] swedish, not fuzzy
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner at bugs.debian.org

483436: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=483436
Debian Bug Tracking System
Contact owner at bugs.debian.org with problems
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Martin Bagge <martin.bagge at bthstudent.se>
Subject: [adduser] [l10n] swedish, not fuzzy
Date: Wed, 28 May 2008 21:13:31 +0200
Size: 5404
Url: http://lists.alioth.debian.org/pipermail/adduser-devel/attachments/20080606/d8243cba/attachment.eml 
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Stephen Gran <sgran at debian.org>
Subject: Bug#483436: fixed in adduser 3.108
Date: Fri, 06 Jun 2008 01:17:03 +0000
Size: 4675
Url: http://lists.alioth.debian.org/pipermail/adduser-devel/attachments/20080606/d8243cba/attachment-0001.eml 

More information about the Adduser-devel mailing list