Bug#449535: fails to set ja_JP.UTF-8 locale with glibc 2.7

Josselin Mouette joss at debian.org
Tue Nov 27 13:23:31 UTC 2007


Le mardi 06 novembre 2007 à 13:23 +0100, Simon Richter a écrit :
> I'm giving glibc 2.7 a test drive; since the installation of the new
> libc and locales package, I can no longer use ja_JP.UTF-8 as the locale
> setting for my regular user (system default is de_DE.UTF-8).
> After logging in, gdm displays a dialog that it couldn't find the
> "ja_JP.UTF-8" locale and thus fell back on the system default. The
> session then opened uses de_DE.UTF-8.
> The Japanese locale is correctly installed and built; setting the
> variable manually in the shell has the desired effect.

I have reproduced the bug by building the ja_JP.UTF-8 locale, but it
seems that in this case restarting GDM was enough to make it notice the
new locale.

Does the bug still happen if you restart GDM?

: :' :      We are debian.org. Lower your prices, surrender your code.
`. `'       We will add your hardware and software distinctiveness to
  `-        our own. Resistance is futile.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: Ceci est une partie de message
	=?ISO-8859-1?Q?num=E9riquement?= =?ISO-8859-1?Q?_sign=E9e?=
Url : http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-gnome-maintainers/attachments/20071127/8df0398c/attachment.pgp 

More information about the pkg-gnome-maintainers mailing list