Bug#375279: marked as done (Ekiga: no audio plugins are detected)

Debian Bug Tracking System owner at bugs.debian.org
Fri Sep 7 17:18:03 UTC 2007

Your message dated Fri, 07 Sep 2007 11:17:50 -0600
with message-id <1189185470.3419.11.camel at sui>
and subject line [ekiga] Not valid anymore
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Carles Pina i Estany <carles at pinux.info>
Subject: Ekiga: no audio plugins are detected
Date: Sat, 24 Jun 2006 23:55:35 +0200
Size: 5610
Url: http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-gnome-maintainers/attachments/20070907/ddf7bea6/attachment-0002.eml 
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Rene Mayorga <rmayorga at debian.org.sv>
Subject: [ekiga] Not valid anymore
Date: Fri, 07 Sep 2007 11:17:50 -0600
Size: 2398
Url: http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-gnome-maintainers/attachments/20070907/ddf7bea6/attachment-0003.eml 

More information about the pkg-gnome-maintainers mailing list