Bug#579807: marked as done (system-config-printer does not start)

Debian Bug Tracking System owner at bugs.debian.org
Tue Aug 10 20:42:09 UTC 2010

Your message dated Tue, 10 Aug 2010 22:39:45 +0200
with message-id <20100810203945.GA3015 at bogon.sigxcpu.org>
and subject line Fixed in experimental
has caused the Debian Bug report #579807,
regarding system-config-printer does not start
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner at bugs.debian.org

579807: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=579807
Debian Bug Tracking System
Contact owner at bugs.debian.org with problems
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Kupor Laszlo <bugreports at willy.hu>
Subject: system-config-printer does not start
Date: Sat, 01 May 2010 00:22:22 +0200
Size: 3487
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-gnome-maintainers/attachments/20100810/59cfbc08/attachment.eml>
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Guido =?iso-8859-1?Q?G=FCnther?= <agx at sigxcpu.org>
Subject: Fixed in experimental
Date: Tue, 10 Aug 2010 22:39:45 +0200
Size: 1975
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-gnome-maintainers/attachments/20100810/59cfbc08/attachment-0001.eml>

More information about the pkg-gnome-maintainers mailing list