Bug#582157: ekiga: Accounts dialogue shows Ekiga Call Out to diamondcard as "could not, register (Failed)"

Eugen Dedu Eugen.Dedu at pu-pm.univ-fcomte.fr
Mon May 24 10:30:19 UTC 2010

On 18/05/10 21:30, Gary Dale wrote:
> Package: ekiga
> Version: 3.2.6-1
> Severity: normal
> I can't get my diamondcard account to register. If I adjust the account
> to trigger a new registration attempt, I get a status-bar message to the
> effect "Could not register sip:<account>@sip.diamondcard.us". However, I
> do seem to be able to use the account as I can use their echo test (not
> Ekiga's) and account balance service and have made a call to my land
> line as sip:<telephone #>@sip.diamondcard.us.
> The reason I've rated this bug as normal and not minor is that I've
> spent a lot of time trying to get the account to register before
> discovering it wasn't (apparently) necessary. I'm guessing others will
> probably take some time to figure it out too.
> My Ekiga.net account does show as registered, but another service I've
> got an account with doesn't. I'm not sure if this is the same bug
> because I haven't tried to use it.

Thank you for the bug report.  I do not have a diamondcard account.  Are 
you sure the REGISTER is not needed?  At 
http://wiki.diamondcard.us/podwiki?page=EkigaPhone (search for 
"register") they write about registering.

When you pass a call through diamondcard, could you start ekiga with -d 
4, call, and send me the output?

ekiga -d 4 2>output

http://wiki.ekiga.org/index.php/Debugging_Ekiga#How_to_get_a_debug_output for 
more information.


More information about the pkg-gnome-maintainers mailing list