[Pkg-xfce-devel] Bug#523018: Bug#523018: Bug#523018: Bug#523018: xfce4-panel: Notification area doesn't show icons

Yves-Alexis Perez corsac at debian.org
Thu Apr 9 20:18:32 UTC 2009

On jeu, 2009-04-09 at 00:17 +0200, Luca Niccoli wrote:
> > That's interesting, because the three non-working ones are QT ones,
> > while the working one is a GTK one.
> I think so, I tried with transmission as well and it works ok.
> > I'll report upstream, but I think there's a problem with (I guess)
> the
> > size reported by qt apps or stuff like that.
> The strange thing is that if there is at least one gtk app or the hide
> button, then all icons are shown ok.
> > Not sure about that, not sure if it's a qt problem or a systray
> problem,
> > but stay tuned. Could you provide some more screenshots showing a
> bit
> > more space on your desktop, with both cases?
> Attached: in notworking.png skype and wpa_gui were running; in
> working.png I started Xchat as well.

By the way, I've tried to reproduce, using only wpa_gui in my systray,
and I failed. The icon is displayed correctly. I'm using libqt 4.5
though, so maybe it's related. I won't ask you to upgrade to libqt from
experimental but I think it'd fix the problem.

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-xfce-devel/attachments/20090409/8b1f189b/attachment-0001.pgp>

More information about the Pkg-xfce-devel mailing list